[ KINI DIBUKA ] PENDAFTARAN EJEN, STOKIS DAN PREMIER NaViX, PERINTIS 'TRADING-AFFILIATE' NO.1 DI MALAYSIA

Dengan produk yang paling premium, paling latest dan paling hottest, DJ Moment ingin berkongsi keuntungan bersama. Jika sebelum ini anda belum pernah dengar gabungan unik ini, hari ini.. selepas ini.. mungkin selamanya anda akan dihantui oleh bayangan potensi pendapatan bersama DJ Moment. Jika anda lepaskan peluang ini, adalah manusia paling rugi! Adakah anda sudah bersedia?

Konsep pelan pemasaran adalah:

"REWARD THE CORRECT BEHAVIOR"

Adil, telus dan maksimum income!

3 element tadi adalah panduan dan pegangan syarikat di dalam plan pemasarannya. Tiada perkara tersembunyi, tiada isu "berat sebelah". Sangat adil, sangat telus dan yang paling penting nak beri anda maksimum income!

Wokeh... anda mesti dah tak sabar nak tahu apa plan pemasarannya kan? Jadi, kita mulakan dengan 'Retail Price'.

Normal Retail Price = RM298 sekotak

Nak tahu tak? Sekotak ini boleh tahan sehingga sebulan tau! Memang berbaloi sangat dah tu. Tahu tak? Sekarang ni tengah ada special promosi...

"PROMO RETAIL PRICE" RM248💥

"WOW!!"

Itu harga bagi pengguna sahaja. Jika anda inginkan harga yang paling istimewa kami ada harga special untuk pengedar.

"Wahhh...Best nyerrr..Nakkk!!!!"

Okey, lihat jadual di bawah ini 👇

Haa... amacam? Okey ke okey sangat?

Yess!! Ofkos la okey sangat kan? Syarikat nak bagi keuntungan pada Ejen, Stokis dan Premier banyak tu. Untunglah siapa yang GRAB laju-laju.

Sebenarnya, jadual di atas tadi tu adalah "Bonus Pertama". Nama uniknya "Trading Bonus"

"Eh, belum apa-apa lagi dah ada bonus? Hebat bisnes ni"

Ofkos la. Anda dikira seorang yang beruntung sebenarnya. Founder seorang yang sangat baik hati dan memahami kehendak pengedar. Awal-awal lagi dah bagi bonus. 🙂

Keuntungan sehingga 37% iaitu RM91 perkotak. Perghhh! Memang berbaloi sangat ni. Kalau Premier 108 kotak boleh dapat untung RM9,828 - banyak ke banyak sangat?

Nak balik modal pun mudah sangat. Ejen hanya perlu menjual 3 kotak, Stokis pula 24 kotak manakala Premier 68 kotak. Senang ke senang? 😉

Bonus Trading + Bonus Affiliate + Bonus Kempen/Reward = Menjadikan bonus-bonus biz NaViX ni BETUL-BETUL sangat maksimum!

Ada banyak lagi bonus yang syarikat nak bagi kepada anda semua. Nak tahu tak apa bonus-bonus tu?

Bonus Affiliate (TIADA dimana2 biz Trading lain!)

💰 Direct Sponsor sehingga RM1,296 seorang.

Jika 10 orang Premier yang anda berjaya daftarkan, anda terpaksa terima bonus sebanyak RM19,440. Banyak ke banyak sangat? 👍

💰 3 Level Bonus iaitu jika Level-1, Level-2, Level-3 kita buat sales, kita pun dapat juga bonus, pendapatan PASIF tu selagi ada sales lah, samalah seperti selagi ada topup. Best ke best! 👍

Psstttt.. kalau anda ada 2 account Premier & 1 account Ejen, bila seorang Premier join bawah account ke-3 anda, boleh dapat maksimum bonus 3 Level ni RM648 + RM 486 + RM162 = RM1,296. Hihi.. owner syarikat dah ajar macam mana nak buat maksimum income. Mana nak dapat di luar sana owner baik hati macam ni.  - Founder DJ Moment

💰 Level Completion Bonus bila lengkap duplikasi 10 iaitu
Level-1 10 org
Level-2 100 org
Level-3 1,000 org

Boleh dapat sehingga RM216 RIBU! Ulangi - Dua Ratus Enam Belas Ribu RM. GILERR! Jangan main-main walaupun komisyen 2, 3, 4 ringgit. Samalah juga jangan main-main dengan biz komisyen 30sen, 60sen, 90sen. Bila VOLUME.. huh! Iyer.. sebab itulah kena FAHAMKAN betul-betul pelan yang SUPERB ni! 💪💪

Syarikat MENGGALAKKAN pengedar rajin menaja. Kebiasaannya mana-mana syarikat takut dengan perfect hirarki tapi syarikat ini telah sedia ada allocation untuk pengedar-pengedar yang rajin ini! 

 

Kempen/Reward

- Your effort. Siapa yang berusaha lebih dapat lebih. 👍, orang malas tak dapat lerrr. 👎, ADIL!

Syarikat sudah allocate setiap kotak RM6 & akan dibayar setiap bulan.

- Your whole group effort, jadi TIDAK PUTUS, SEMUA akan MERASA. Cuma bila ramai yang layak, bonus itu dibahagikan dengan ramai. Jadi tidaklah seberapa besar sangat. Ok apa, yang penting semua merasa. "Hati gajah sama dilapah, hati nyamuk sama dicicah." 👍

Syarikat sudah allocate setiap kotak RM4 akan dibahagikan kepada pengedar-pengedar yang layak sahaja, dan akan dibayar Quarterly.

Ini yang PALING BEST iaitu bonus-bonus yang syarikat tak perlu bayar sebab bukan semua pengedar pangkat tertinggi (Premier) dan bukan semua pengedar capai target. Jadi, syarikat akan BAGI BALIK bonus-bonus yang tidak perlu dibayar ini kepada Premier as Share Bonus! Macam mereka tu ada share pula dalam syarikat ni i.e. share holder! Kira pendapatan PENCENlah ni. Terpaksa dapat setiap tahun. PEMURAH HATI betul Founder/President syarikat ni! 😇

Ingat ya, hanya pengedar berpangkat Premier sahaja yang dapat bonus ini. Jadi, faham-fahamlah. 🙂

Tak mengapa, mula dari bawah dulu nanti upgrade lah akaun-akaun Ejen tu ke Stokis & Stokis ke Premier  

"Jangan main2 walaupun komisyen 2, 3, 4 henggit.. sama la jgk jangan main2 dgn biz yg komisyen 30sen, 60sen, 90sen.. bila VOLUME.. huh. Iyer.. sbb tu kena FAHAM betul2 plan yg SUPERB ni! 💪💪" - Founder DJ Moment

Semua di atas tu adalah bonus affiliate. Plus bonus di bawah ni..  😉

8 BONUS!!! 😯

Fuhhh!! Berpeluh dahi ni tengok bonus2 tu eh? Banyak sangat keuntungannya ni! Mesti mau grab. Syarikat memang nak bagi maksimum bonus kepada pengedar-pengedarnya supaya kita sama-sama kaya 🙂

"Perghhh!! Hebatlah!"

Fast Action Fast Result

Tapiiii.... Rileks dulu. Ada syarat-syarat penyertaannya tau

"Laaa.. dah excited ni nak joinn.. apa syarat-syaratnya tu?"

SYARAT PENYERTAAN

"Eh kejap, macam mana pembayaran bonus2 tu?"

Amboiii.. amboi.. amboiiii... Dari tadi duk fikir bonus-bonus tulah ya? Hihi

Okey cara bayaran adalah....

Okey? Jelas ke jelas sangat?

"Perghhh!! Mantoppp.. mabeless.. mabeles.. mabeles..."

Ehhhh kejap.. kejap.. kejap.. sabor.. sabor.. ada offer paling rare nii..

Sempena Pre-Registration 2 Mei 2017 ni, nak bagi anda peluang strategize dan susun rangkaian dulu. Jadi, jangan lepaskan peluang ini!

OFFER PALING SPECIAL UNTUK PENGEDAR TERAWAL📣

Bertuah bagi mereka yang menjadi pengedar terawal sebelum pelancaran besar-besaran nanti. Syarikat letakkan nama dan nombor telefon anda dalam website ini. So, peluang untuk prospek call anda lebih tinggi dari nama-nama yang di bawah-bawah tu. Tapi tak semestinya.. Rezeki bukan kita yang tentukan. Betul ke betul? Betul ke betul sangat?

Okey, nak tahu tak 1 tips rahsia orang berjaya?

Orang berjaya, bila dia nampak peluang depan mata, perkara pertama yang dia buat adalah GRAB dulu. Tak tahu tak apa, itu boleh belajar kemudian. Inilah ciri-ciri orang berjaya. Nampak peluang terus rembat!

Fast action fast result!

(DJah create biz ni, selain produknya yg memberi manfaat & DJah boleh buat duit, DJah nak BANTU distributors yg SUPPORT DJAH DALAM BIZ DJAH SENDIRI ni. As owner, DJah can do that, previously DJah just distributor sahaja dalam syarikat lain, so tak boleh nak buat. Kalaulah uols semua boleh "nampak" MISI DJah ni... 💖💰🌹🔥)

💥 Jangan salah faham pulak DJah boleh bagi bonus banyak bukan sbb kos produk murah, produk ni tahap PREMIUM/BERKUALITI tau, DJah boleh bagi bonus banyak sbb DJah bagi balik bonus yg bukan semua distributors dapat tuuu..

💥 Pastikan anda tidak terlepas TSUNAMI yg bakal berlaku dalam biz DJah ni. Di tiga biz terdahulu yg bukan owner pun DJah allout buat, inikan pula biz DJah sendiri, u fikir sendirilah! 💪

💥 Grab offer giler terbabas FREE EJEN/STOKIS tu jika u join before 25-Mei  2017 ni, u akan dapat bonus2 di atas BERTERUSAN selagi network tu aktif/ buat pembelian. Untung arrr dapat bonus masyukkkk syarikat BAGI FREE network!

❗📣 So, rebutlah peluang yg DJah hulurkan ini, jangan malu2 datang jumpa utk DJah terangkan bg u benar2 faham. U r free to make appointment anytime, just roger2 DJah dulu, set jumpa di mana2. DJah memang prioritikan masa minggu ni hingga 25hb utk yg berminat nak tahu pasal NaViX. Roger2 DJah ok. 👌